loading…

O transmisiune live pe Facebook a unei misiuni extravehiculare desfășurate de astronauți de pe Stația Spațială Internațională (ISS), a devenit, astăzi, virală dar s-a dovedit a fi un fals, imaginile fiind un montaj de secvențe din misiunile anterioare pe ISS, conform mashable.com.

Un purtător de cuvânt al NASA a dezmințit că ar fi existat astăzi vreo misiune extravehiculară în desfășurare care ar fi putut fi transmisă live.

Presupusa transmisiune live de pe ISS a fost preluată de mai multe site-uri și portaluri media, printre care, UNILAD, Viral USA și INTERESTINATE, acumulând un număr uriaș de vizualizări și like-uri.

Pe pagina de Facebook a Viral USA, transmisiunea a continuat timp de peste 3 ore și a strâns peste 2 milioane de like-uri, 400.000 de share-uri și 4.000.000 de vizualizări.

NASA anunță de fiecare dată când urmează să transmită activități extravehiculare de pe ISS, iar reprezentanții agenției au infirmat că miercuri ar fi avut loc o astfel de misiune.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/27-30706.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/27-30706-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv