Autor:
Matei Năstase
| miercuri, 26 octombrie 2016 | 3 Comentarii
| 1293 Vizualizari

Traian Băsescu

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat în direct la B1 TV, în emisiunea moderată de Silviu Mănăstire, că România este slăbită pentru a fi pusă pe ”tava cuiva”. Întrebat a cui este acea ”tavă”, fostul șef de stat a declarat că nu știe încă.

”Vă repet, ca om care înțelege ce se întâmplă, avem niște ticăloși, care au ca obiectiv slăbirea internă a României, să o pună pe tavă cuiva. Obiectivul este distrugerea elitelor politice și economice. Toți ticăloșii au trecut la altfel de acuzări. (…) România se îndreaptă către o mare păcăleală. Sunt țări care sunt pe picioarele lor și țări legumă. Cienva lucrează ca România să fie legumă. Eu nu zic că printre politicieni nu sunt ticăloși. Îngroparea politicului, așa cum se face sistematic, vă rog să mă credeți că nu are nimic comun cu democrația. Ceea ce face Cioloș este una dintre marile ticăloșii de după 1989. Iar teoria cu tineri care ne spun că ne trebuie administratori nu politicieni va îngropa țara”, acuză Traian Băsescu.

În cadrul aceleiași discuții, fostul președinte al României a declarat că nu o să tacă în fața celor care vor să ”îngenuncheze” țara.

”Va veni și ziua în care o să judecăm înmod real probele. Peste 5 ani, așa cum se deschid dosarele ”Mineriadei”, se vor deschide și dosarele anilor 2015 și 2016”, adaugă Traian Băsescu.

Tag-uri:
traian basescu, ticalosi, slabire, romania, declaratii, probe

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traian Băsescu dezvăluie un PLAN MURDAR: ”TICĂLOȘII VOR SĂ SLĂBEASCĂ ROMÂNIA”. Fostul președinte a spus tot.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/basescu_4-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/basescu_4-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Matei Năstase | miercuri, 26 octombrie 2016 | 3 Comentarii | 1293 Vizualizari Traian Băsescu Fostul președinte al României, Traian Băsescu,...

Preluat de la EVZ