loading…

Jucătoarea rusă de tenis Svetlana Kuznetsova (locul 9 în clasamentul mondial) a învins-o, astăzi, pe Karolina Pliskova (Cehia, locul 5 WTA), scor, 6-3, 2-6, 7-6 (6), în grupa albă a Turneului Campioanelor de la Singapore, disputat în sală.

Partida a durat două ore și 18 minute și a fost echilibrată. Kuznetsova a servit șase ași, a comis cinci duble greșeli, iar procentajul de reușită la primul său serviciu a fost de 59 la sută, în timp ce Pliskova a avut doi ași, trei duble greșeli și un procentaj la primul serviciu de 44 la sută. Sportiva din Rusia a avut nu mai puțin de 15 șanse de break, dintre care a concretizat opt și a pierdut șapte game-uri pe propriul serviciu din 13 oportunități ale adversarei, scrie Mediafax.

Acest succes îi aduce sportivei din Rusia 153.000 de dolari, bani acordați pentru fiecare victorie obținută în grupe la Turneul Campioanelor, pe lângă 151.000 de dolari, cât primește fiecare jucătoare ajunsă în această fază a competiției.

În urma acestui rezultat, bilanțul confruntărilor directe a devenit 1-1. Pliskova se impusese în precedenta partidă, prima de altfel, disputată tot în 2016, la Cincinatti.

Svetlana Kuznetsova a obținut în ultimul moment la Turneul Campioanelor, după ce a câștigat sâmbătă, 22 octombrie, turneul de la Moscova, disputat tot în sală. Kuznetsova nu a mai participat la ultimul eveniment major al sezonului din 2009 și nu a trecut niciodată de faza grupelor.

Svetlana Kuznetsova ajunge astfel la două victorii obținute în primele două meciuri la Turneul Campioanelor, după ce în prima partidă a trecut de Agnieszka Radwanska, în timp ce Pliskova rămâne cu un succes, cel cu Garbine Muguruza, din prima rundă.

Tot astăzi, în grupa albă a Turneului Campioanelor, se va disputa meciul Agnieszka Radwanska (Polonia, 3 WTA) – Garbine Muguruza (Spania, 6 WTA), de la 17:20.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/svetlana-kuznetsova-a-invins-o-pe-karolina-pliskova-in-grupa-alba-a-turneului-campioanelor-30692.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/svetlana-kuznetsova-a-invins-o-pe-karolina-pliskova-in-grupa-alba-a-turneului-campioanelor-30692-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv