loading…

Steaua lui Donald Trump de pe Aleea Celebrităților de la Holllywood a fost distrusă cu un ciocan, actul de vandalizare fiind revendicat de un susținător al femeilor care ar fi fost agresate de candidatul republican la funcția de președinte al Statelor Unite, scrie cotidianul The Telegraph.

Donald Trump, star de televiziune, a primit o stea pe Aleea Celebrităților de la Hollywood în anul 2007, potrivit Mediafax.

Miercuri dimineață, un individ a distrus steaua lui Donald Trump cu un baros. Bărbatul, care purta uniforma unui muncitor în construcții, a declarat că a vrut să scoată steaua pentru a o vinde, obiectivul fiind colectarea de fonduri pentru femeile care ar fi fost abuzate de candidatul republican la funcția de președinte al SUA, conform YahooNews.

Poliția din Hollywood anchetează actul de vandalism.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/steaua-lui-donald-trump-de-pe-aleea-celebritatilor-de-la-hollywood-a-fost-vandalizata-30694.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/steaua-lui-donald-trump-de-pe-aleea-celebritatilor-de-la-hollywood-a-fost-vandalizata-30694-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv