loading…

Șapte cetățeni irakieni, patru turci și un sirian, între care trei copii, au fost prinși, seara trecută, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Cenad, când încercau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria.

Potrivit Poliției de Frontieră, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Sânnicolau Mare, județul Timiș, au observat, marți seara, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Cenad, un grup de persoane, scrie Mediafax.

Grupul de persoane a fost preluat și transportat la sediul Poliției de Frontieră, pentru cercetări.

Grupul era format din șapte cetățeni irakieni, patru turci și un sirian, respectiv nouă adulți cu vârste cuprinse între 26 și 50 ani și trei copii, cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani.

Migranții au declarat că intenționau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Cele 12 persoane sunt cercetate pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând să fie predate unei echipe operative din cadrul Serviciului pentru Imigrări al județului Timiș.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/sapte-cetateni-irakieni-patru-turci-si-un-sirian-prinsi-cand-incercau-sa-intre-ilegal-in-romania-30654.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/sapte-cetateni-irakieni-patru-turci-si-un-sirian-prinsi-cand-incercau-sa-intre-ilegal-in-romania-30654-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv