loading…

Un bărbat împușcat mortal sâmbătă dimineața într-un apartament din vestul Londrei, unde, potrivit vecinilor, ar fi avut loc activități de trafic de droguri, a fost identificat de detectivi ca fiind român.

Bărbatul a ajuns în Marea Britanie cu doar două zile înainte de moartea sa, potrivit mediafax.ro

Detectivii au anunțat astăzi numele victimei incidentului care a avut loc pe strada Askew din districtul londonez Shepherd’s Bush, la câteva ore după ce un adolescent a fost arestat în legătură cu acest incident.

Adolescentul de 18 ani, suspectat de crimă, a fost arestat marți și s-a aflat noaptea trecută la o secție de poliție din vestul Londrei.

Potrivit sursei citate, victima a fost împușcată mortal atunci când atacatorii au luat cu asalt, sâmbătă dimineața, apartamentul de la etajul al doilea de pe strada Askew.

Poliția a fost chemată de către serviciul londonez de ambulanță la proprietate în jurul orei 02.40 (04.40, ora României) și a găsit victima inconștientă, prezentând răni grave.

În urma unei examinări post-mortem s-a stabilit că o rană la nivelul pieptului cauzată de un glonț a fost cauza morții bărbatului.

Vecinii au descris apartamentul ca fiind un loc cunoscut pentru traficul de droguri în zonă.

O femeie a spus sub condiția anonimatului că fiica sa a văzut cum poliția scotea din apartament pungi cu bani și “o pudră albă”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-barbat-impuscat-mortal-intr-un-apartament-londra-identificat-de-detectivi-ca-fiind-roman-30662.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-barbat-impuscat-mortal-intr-un-apartament-londra-identificat-de-detectivi-ca-fiind-roman-30662-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv