Autor:
Cezar Ionescu
| miercuri, 26 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 976 Vizualizari

Sebi Ghiţă / Foto: mediafax.ro

Sebastian Ghiţă este a fost audiat, în această dimineaţă, în dosarul în care este cercetat şi Victor Ponta, cu privire la aducerea în România, în 2012, a fostului premier britanic Tony Blair.

UPDATE Sebastian Ghiţă a făcut mai multe declaraţii la ieşirea de la DNA. “S-a pus un sechestru. I-am spus domnului procuror că o să-mi pice acoperișul de la casă, că e al patrulea pe care îl pune pe acea casă. Este vorba de acea sumă menționată de procurori în comunicat, 220.000 euro”, a declarat Ghiță.

El a reiterat faptul că din punctul său de vedere sumele ar trebui individualizate de procurori. “Poate încet-încet (…) înțelegem toți că ceea ce fac eu nu e un atac la instituții”, a mai arătat Ghiță.

În ceea ce privește afirmațiile referitoare la firma de construcții care ar fi controlată de procurorul Mircea Negulescu, deputatul Sebastian Ghiță a spus, răspunzând unor întrebări, că având în vedere datele care i-au fost aduse la cunoștință ar putea să se “ajungă” și la o plângere către organele abilitate.

Deputatul Sebastian Ghiță, urmărit penal în dosarul privind vizita fostului premier britanic Tony Blair în România, în 2012, s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA Ploiești.

La intrarea în sediu, înainte de audiere, acesta s-a arătat revoltat de această măsură: „I-au pus sechestru 200.000 de domnului Ponta, 200.000 mie, mai pun 200.000 altei persoane pe care o găsesc în dosar, dacă e doamna Birchall pe aici în pun și ei. Apoi spun că au sechestrat un milion și strigă la ANAF să recupereze. De dragul raportărilor de arestări și sechestre la hectar cetățenilor din România li se întâmplă atunci când apare un dosar penal să li se pună sechestre astronomice, constituind din adunarea multor sume găsite în dosar. Trebuie să pună sechestrul proporțional cu fapta. Nu pot să pună aceeași sumă tuturor persoanelor din dosar”, a spus Sebastian Ghiță. 

Tag-uri:
Sebastian Ghiță, Victor Ponta, Tony Blair, DNA, Ploieşti, audiere, avere, procuror, sechestru, procurori dna, sechestru avere, ghita sechestru, sechestru ghita, dna procurori, procurori dna ghita, sebastian ghita, justitie, justitie ghita, sebastian ghita justitie

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Procurorii DNA i-au pus SECHESTRU pe avere lui Sebastian Ghiţă. REACŢIA DEPUTATULUI: “I-am spus domnului procuror că o să-mi PICE ACOPERIŞUL DE PE CASĂ, că e al patrulea SECHESTRU pe care îl pune pe acea LOCUINŢĂ”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/sebastian-ghita-marius-dumbraveanu-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/sebastian-ghita-marius-dumbraveanu-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Cezar Ionescu | miercuri, 26 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 976 Vizualizari Sebi Ghiţă / Foto: mediafax.ro Sebastian Ghiţă este...

Preluat de la EVZ