loading…

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, și-a anunțat, astăzi, demisia pe rețeaua de socializare Facebook.

“Ultima mea ședință ca membru în Guvernul Cioloș 1. E un sentiment ciudat. Pare un secol privind înapoi, dar nu au trecut nici șase luni de ministeriat, nici un an de când am mers la Cancelarie. A fost intens. Și a fost o onoare! De azi începe altceva”, a scris Cristian Ghinea.

La începutul lunii octombrie, președintele USR, Nicușor Dan, anunța că este posibil ca ministrul Cristian Ghinea să se regăsească pe listele Uniunii, potrivit Agerpres.

“Eu și alți colegi de-ai mei suntem rupți în fața perspectivei, pentru că orice fel de deal politic presupune o retragere de la guvernare (…). Și atunci, și eu și alți colegi ai mei care au avut asemenea discuții cu Uniunea Salvați România oscilăm între a mai folosi cele două-trei luni pentru a finaliza niște proiecte sau a face acest pas, care ar putea să asigure supraviețuirea mai mare a întregului proiect. Decizia asta, care nu este o decizie deloc ușoară, toți suntem într-un fel de efervescență a deciziilor bune pe care putem să le mai luăm încă, deci decizia asta care nu este ușoară va fi luată în următoarele două-trei săptămâni și apoi ne liniștim”, a spus Ghinea, la sfârșitul lunii septembrie.

El a confirmat faptul că au existat discuții cu Uniunea Salvați România, dar nu cu liberalii.

“Au existat discuții cu Uniunea Salvați România. Este un partid care într-un mod absolut remarcabil spune că acest Guvern a făcut lucruri bune, care ar trebui să continue. Într-o lume politică în care a devenit o modă să iei în derâdere tehnocrații, există acest partid cu oameni curați și care spune nu, dimpotrivă, oamenii ăștia au început ceva bun și ar trebui să continuăm. Dat fiind că ei spun asta, au existat discuții cu ei. Infirm în același timp că aș fi avut discuții cu Partidul Național Liberal”, a adăugat Ghinea.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/ministrul-fondurilor-europene-cristian-ghinea-si-a-anuntat-demisia-pe-facebook-30660.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/ministrul-fondurilor-europene-cristian-ghinea-si-a-anuntat-demisia-pe-facebook-30660-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv