Autor:
Gabriel Mihai
| miercuri, 26 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 7 Vizualizari

Gheorghe Ștefan

Procurorii anticorupție din Ploiești au luat o decizie importantă pentru Gheorghe Ștefan-Pinalti în dosarul în care este urmărit și fostul lider PNL Vasile Blaga.

Fostul primar al municipiului Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, a fost adus miercuri dimineața la sediul Parchetului din penitenciar, arată agerpres.

Acest lucru a fost făcut pentru ca procurorii să-i transmită o decizie importantă: s-a decis să i se pună sechestru pe avere.

Gheoghe Ștefan este urmărit penal în dosarul lui Vasile Blaga pentru trafic de influență și folosirea influenței funcției de conducere într-un partid politic, în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Blaga este acuzat de primirea în mod repetat, în perioada 2011 — 2012, în trei rânduri, prin interpus, a sumei totale de 200.000 euro, precum și de la Gheorghe Ștefan a sumei de 500.000 euro, despre a căror proveniență avea cunoștință.

Tag-uri:
Gheorghe Ștefan, DNA, Vasile Blaga, dosar, sechestru pe avere, procurori, partid

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lovitură GREA pentru Gheorghe Ștefan. Pinalti fost adus la DNA Ploiești din penitenciar pentru a i se transmite decizia ce are legătură cu AVEREA SA.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/pinalti-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/pinalti-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Gabriel Mihai | miercuri, 26 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 7 Vizualizari Gheorghe Ștefan Procurorii anticorupție din Ploiești au luat...

Preluat de la EVZ