Autor:
Carmen Vintilă
| miercuri, 26 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat astăzi la Adevărul Live că România a avut o abordare “discutabilă” în ceea ce priveşte Republica Moldova, fiind promovate anumite persoane. Șeful statului a subliniat că această ţară trebuie sprijinită instituţional.

“În ultimii ani, de foarte multe ori, România a avut o abordare pe care o găsesc discutabilă. Au fost promovate anumite persoane, au fost sprijinite persoane. Cred că această abordare nu mai funcţionează. Ceea ce îmi imaginez eu este că România are capacitatea şi are mijloacele de a sprijini Moldova instituţional. România trebuie să sprijine Moldova pentru ca Moldova să-şi construiască partide puternice şi credibile, instituţii puternice şi credibile şi atunci Moldova va deveni o ţară puternică, un partener foarte bun”, a declarat Iohannis, la Adevărul Live. 

Iohannis a spus că nu este util ca România să se exprime în ceea ce priveşte persoana celui care va fi ales preşedinte al Republicii Moldova. 

“Această alegere este a moldovenilor şi trebuie să avem tăria să recunoaştem acest lucru şi să-i lăsăm pe moldoveni să-şi aleagă preşedintele”, a adăugat Iohannis. 

În Republica Moldova vor avea loc pe 30 octombrie alegeri prezidenţiale.

Tag-uri:
Klaus Iohannis, PNL, Moldova, Romania

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Klaus Iohannis: România a avut o ABORDARE discutabilă față de Moldova .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/99_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/99_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPreşedinţie
Autor: Carmen Vintilă | miercuri, 26 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari Klaus Iohannis Preşedintele Klaus Iohannis a...

Preluat de la EVZ