loading…

Elizabeta Samara, medaliată cu bronz la Campionatele Europene de la Budapesta, în probele de simplu și dublu, alături de Daniela Dodean, a dezvăluit la ProSport Live cum și-a început cariera în tenisul de masă.

“Am fost cu mama la sală să-l luăm pe fratele meu care făcea tenis de masă. Am văzut ce face acolo și am luat paleta. Antrenorul (n. red. Viorel Filimon) i-a spus mamei că sunt de viitor și se va ocupa el de mine. Așa a început joaca mea”, a spus Eliza Samara la ProSport Live. Sporitva din Constanța a mai spus că a avut mai multe propuneri de a juca pentru altă țară, însă a refuzat.

“Mi s-a propus de multe ori să joc pentru altă țară, dar nu mă văd să fac asta. Luxemburg, Olanda… ‘Mulțumesc frumos, nu vreau! Dacă îmi cântă imnul, vreau să fie imnul meu”, mai spus Samara la ProSport Live.

Deținătoarea titlul european, Samara a ajuns doar până în semifinalele competiției de la Budapesta, nereușind să-și apere titlul cucerit la Ekaterinbug. A fost invinsă de Fu Yu (Portugalia), scor 3-4 (8-11, 12-10, 5-11, 13-11, 14-12, 8-11, 8-11).

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/elizabeta-samara-mi-s-a-propus-de-multe-ori-sa-joc-pentru-alta-tara-30656.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/elizabeta-samara-mi-s-a-propus-de-multe-ori-sa-joc-pentru-alta-tara-30656-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv