loading…

Elevul în vârstă de 16 ani, care în această dimineața și-a înjunghiat un coleg în gât cu un briceag, la școală, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de omor.

Reprezentanții IPJ Vâlcea au declarat că adolescentul a fost reținut, astăzi după-amiază, pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentat Tribunalului Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă, potrivit Mediafax.

Elevul în vârstă de 17 ani, din Râmnicu Vâlcea, înjunghiat de colegul în vârstă de 16 ani, a fost transferat la un spital din Capitală, starea sa fiind foarte gravă.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Râmnicu Vâlcea, adolescentul a fost supus unei intervenții chirurgicale, însă medicii au luat decizia să-l transfere la Spitalul “Sfânta Maria”, din București, unde a fost transportat cu elicopterul SMURD Craiova.

Elevul în vârstă de 17 ani, de la Liceul “General Magheru” din Râmnicu Vâlcea, a fost înjunghiat, azi dimineață, de un coleg în vârstă de 16 ani, altercația dintre cei doi petrecându-se chiar în incinta unității de învățământ.

Reprezentanții IPJ Vâlcea au declarat că incidentul s-a produs, înainte de începerea cursurilor, pe fondul unui conflict spontan, victima fiind înjunghiată cu un briceag.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/elevul-care-si-a-injunghiat-un-coleg-retinut-pentru-24-de-ore-30680.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/elevul-care-si-a-injunghiat-un-coleg-retinut-pentru-24-de-ore-30680-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv