Autor:
Radu Andreea
| miercuri, 26 octombrie 2016 | 2 Comentarii
| 1109 Vizualizari

Dan Andronic

În cursul zilei de ieri, Dan Andronic, jurnalist și patron al ziarului Evenimentului zilei și al revistei economice Capital, și-a depus candidatura pentru Camera Deputaților pe listele PMP pentru județul Giurgiu. Se știe că fostul consultant politic este un apropiat al lui Traian Băsescu, iar gestul său a venit ca urmare a propunerii fostului președinte.

”Marți am primit oferta de la Traian Băsescu. Am avut la dispoziție o oră ca să mă decid dacă accept oferta pentru locul 1 la Camera Deputaților, pe listele de la Giurgiu. Mi-a spus că nu e un fotoliu sigur, ci că e un loc cu bătaie. I-am zis că, de când ne știm ne tot batem, așa că ne mai batem o dată.

Nu am de gând să renunț la pasiunea mea – gazetăria și îmi voi scrie editorialele direct din Parlament. Primul proiect la nivel național va viza revigorarea presei și a culturii, în special a vânzărilor de carte. Iar pentru Giurgiu, sunt atât de multe de făcut…”, a detailat Dan Andronic despre noua etapă în care intră.

Jurnalistul Dan Andronic a intervenit telefonic la B1 TV, unde a fost întrebat dacă a primit şi alte oferte, în afară de cea de la partidul condus de Traian Băsescu. 

“Ce importanţă are? Atâta timp cât nu s-a concretizat nimic, cât a rămas la nivel de discuţii. Oricum, n-aş fi acceptat nicio ofertă în afară de PMP, datorită strânsei legături cu Traian Băsescu”, a transmis Andronic. 

Tag-uri:
Dan Andronic, Dan Andronic PMP, candidat PMP, Andronic candidat, Traian Băsescu, PMP

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Andronic, candidatul numărul 1 al PMP pentru Camera Deputaților, la Giurgiu.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/RZV_3956-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/RZV_3956-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Radu Andreea | miercuri, 26 octombrie 2016 | 2 Comentarii | 1109 Vizualizari Dan Andronic În cursul zilei de ieri, Dan...

Preluat de la EVZ