loading…

Pentru înlocuirea unui segment din conduct de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 300 mm, de pe strada Zmeurei din municipiul Constanța, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți, 01 noiembrie 2016, în intervalul orar 08,30 – 16,00.

Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii de pe strada Soveja, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu străzile Zmeurei și Ștefăniță Vodă, precum și cei arondați punctului termic din zonă – numărul 46.

“Ne cerem scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, se arată într-un comunicat al SC RAJA SA.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/constanta-se-opreste-apa-pe-strada-soveja-asigurati-va-rezerva-minima-de-apa-30664.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/constanta-se-opreste-apa-pe-strada-soveja-asigurati-va-rezerva-minima-de-apa-30664-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv