loading…

Pentru remedirea unei avarii la conducta de 500 mm din zona podului rutier din localitatea Poarta Albă, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, în intervalul orar 10.00 – 15.00.

Sunt afectați consumatorii din zona de nord a localității.

Tot astăzi, pentru realizarea unor lucrări de reabilitare a sistemului de hidranți de pe stradă Dacia din orașul Cernavodă, lucrări realizate de reprezentanții Primăriei Cernavodă, se oprește furnizarea apei potabile în intervalul 10,00 – 16,00. Sunt afectați consumatorii de pe străzile Dacia, Crișan, Mihai Eminescu și Nicolae Bălcescu.

“Ne cerem scuză față de abonații afectați de aceste lucrări de reparații și îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, se arată într-un comunicat al RAJA.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/avarie-raja-fara-apa-in-cernavoda-si-poarta-alba-30652.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/avarie-raja-fara-apa-in-cernavoda-si-poarta-alba-30652-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv