Autor:
Antonia Hendrik
| miercuri, 26 octombrie 2016 | 1 Comentarii
| 12 Vizualizari

Un grup de membri ai Partidului Comuniștilor din Moldova a anunțat cu câteva clipe în urmă că îl va susține pe Igor Dodon la funcția de președinte, asta după ce anterior Partidul Comuniștilor anunța că va boicota alegerile.

Declarația a fost făcute în cadrul unei conferințe de presă.

Aceștia susțin că boicotând alegerile ar putea câștiga un candidat de dreapta, de aceea a hotărât să-l susțină pe Igor Dodon.

„Ne adresăm tuturor comuniștilor să îl susține pe Igor Dodon, care este un om destoinic de această funcție. Îndemnăm colegii să lase manipulați, să lase orgoliul la o parte și să iasă la vot. Boicotarea alegerilor nu este cea mai bună metodă, potrivit unimedia.ro.

Alt candidat de partea stângă mai bun nu este decât Igor Nicolaevici Dodon, deoarece el este un fost comunist”, a declarat grupul de membri ai PCRM.

Tag-uri:
Partidul Comuniştilor, sprijin pentru Dodon, alegeri prezidenţiale, Republica Moldova

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anunţ de ultimă oră! Partidului Comuniștilor din Moldova îl va susține pe Igor Dodon la funcția de președinte.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/video-un-grup-de-membri-ai-partidului-comunistilor-din-moldova-il-va-sustine-pe-igor-dodon-la-functia-de-presedinte-1477467424-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/video-un-grup-de-membri-ai-partidului-comunistilor-din-moldova-il-va-sustine-pe-igor-dodon-la-functia-de-presedinte-1477467424-465x390-300x274.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Antonia Hendrik | miercuri, 26 octombrie 2016 | 1 Comentarii | 12 Vizualizari Un grup de membri ai Partidului Comuniștilor...

Preluat de la EVZ