loading…

Inspectorii vor merge din bloc în bloc și vor sta de vorbă cu administratorii și vecinii pentru a îi prinde pe vinovați. Cei mai mulți riscă amenzi uriașe, scrie romaniatv.net

Inspectorii ANAF vor demara aceste controale printre proprietarii de apartamente care le închiriază în mod ilegal. Predica este următoarea: ca să nu își declare veniturile suplimentare obținute din aceste contracte, deși în mod normal, potrivit legii, trebuie să facă acest lucru.

Inspectorii ANAF vor merge din ușă în ușă, vor sta de vorba cu administratorii, cu vecinii pentru a-i găsi pe proprietarii de apartamente.

Totuși, administratorii sunt destul de reticenți și spun că inspectorii nu vor reuși în totalitate această acțiune pe care și-au propus-o.

Proprietarii de apartamente care le închiriază ilegal vor primi amenzi.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/amenzi-uriase-pentru-cei-care-inchiriaza-ilegal-locuinte-30677.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/amenzi-uriase-pentru-cei-care-inchiriaza-ilegal-locuinte-30677-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv