loading…

Agnieszka Radwanska, ocupanta locului 3 WTA, a învins-o, astăzi, pe Garbine Muguruza (Spania, 6 WTA), scor, 7-6 (1), 6-3, în grupa albă a Turneului Campioanelor de la Singapore, disputat în sală.

Partida a durat o oră și 38 de minute. Primul set a fost echilibrat, iar cele două jucătoare și-au pierdut serviciul de câte trei ori și au ajuns la tie-break, unde Radwasnka s-a impus categoric, la 1. Sportiva din Polonia s-a văzut condusă cu 2-0 în actul secund, după break-ul reușit de Muguruza, însă a recuperat deficitul, după care s-a mai impus în alte două game-uri pe serviciul adversarei, adjudecându-și setul și, implicit, partida, scrie Mediafax.

Acest succes îi aduce sportivei din Polonia 153.000 de dolari, bani acordați pentru fiecare victorie obținută în grupe la Turneul Campioanelor, pe lângă 151.000 de dolari, cât primește fiecare jucătoare ajunsă în această fază a competiției.

În urma acestui rezultat, bilanțul confruntărilor directe a devenit 4-4. Precedenta partidă a fost câștigată tot de Agnieszka Radwanska, la Turneul Campioanelor din 2015.

Agnieszka Radwanska, deținătoarea trofeului, obține astfel primul succes la ediția din acest an, după ce în prima rundă a cedat în fața rusoaicei Svetlana Kuznetsova (9 WTA)

Tot miercuri, în grupa albă a Turneului Campioanelor, Svetlana Kuznetsova a învins-o, în trei seturi, pe Karolina Pliskova (Cehia, 5 WTA).

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/agnieszka-radwanska-garbine-muguruza-scor-7-6-6-3-in-grupa-alba-de-la-turneul-campioanelor-30700.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/agnieszka-radwanska-garbine-muguruza-scor-7-6-6-3-in-grupa-alba-de-la-turneul-campioanelor-30700-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv