Autor:
Ionel Dancu
| marţi, 25 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 53 Vizualizari

Fostul premier Victor Ponta a reacţionat extrem de dur după ce premierul Dacian Cioloş a spus că eliminarea taxei radio-tv de către Parlament ar fi “în afara legii”.

“Cum poate Legea adoptata de Parlament azi sa fie “in afara legii”?!?? Asta e o exprimare de analfabet sau Dacian Ciolos a devenit deja politruc PNL?”, a scris Ponta pe Facebook. “Daca desfiinta Guvernul sau cele 100 de taxe era bine, nu? Daca le-a desfiintat PSD e rau, nu? Ce politruc! Sa inteleg ca este bine ca milioane de cetateni si sute de mii de firme sa achite Taxa Radio Tv chiar daca nu acceseaza/ nu asculta aceste posturi?!?”, a adăugat fostul premier.

“Legea a fost votata nu doar de PSD ci in unanimitate – deci si de PNL ! Dacian Ciolos tocmai a spus ca accepta sa fie Premierul PNL pentru ca “sustin aceleasi proiecte””, a adăugat Ponta.

Tag-uri:
ponta, analfabet, ciolos, Taxa Radio

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victor Ponta, despre Cioloş: “Exprimare de analfabet!”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/ponta_2-465x390-5.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/ponta_2-465x390-5-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ionel Dancu | marţi, 25 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 53 Vizualizari Fostul premier Victor Ponta a reacţionat extrem...

Preluat de la EVZ