loading…

Decizia judecătorilor nu este definitivă. El a fost condamnat, în aprilie 2014, la 4 ani și opt luni de închisoare în dosarul „Transferurilor”, potrivit digi24.ro

Tot în acest dosar au mai fost condamnați Gheorghe Copos, Ioan Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Nețoiu și Cristian Borcea.

Dintre cei opt oameni din fotbal mai sunt încarcerați Victor Becali și Cristian Borcea, ceilalți fiind eliberați condiționat.

Oamenii din lumea sportului au fost acuzați de tranzacții ilegale la transferurile unor fotbaliști către cluburi din străinătate.

Prejudiciul în acest caz a fost de aproape 1,5 milioane de dolari la bugetul de stat și de peste 10 milioane de dolari la patru cluburi de fotbal.

Victor Becali mai este judecat într-un dosar alături de Ioan Becali și Cristian Borcea, pentru că i-ar fi dat mită 195.000 de euro judecătoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul București, ca să dispună achitarea oamenilor din fotbal acuzați în dosarul ”Transferurilor”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/victor-becali-ramane-in-inchisoare-30616.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/victor-becali-ramane-in-inchisoare-30616-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv