loading…

Un copil de doar 15 ani, din comuna dâmbovițeană Mănești, a ajuns la spital după ce a fost lovit cu mașina de un polițist.

Agentul a fugit imediat de la fața locului, încercând să scape de responsabilitate, însă a fost găsit ascuns într-o benzinărie. Cei care au plecat în căutarea polițistului și-au dat rapid seama de ce acesta a încercat să se facă nevăzut. Martorii spun că era atât de beat încât nu se putea ține pe picioare. Acum familia băiatului cere să se facă dreptate, iar agentul să plătească pentru inconștiența sa, potrivit mditv.ro

Martorii spun că agentul nici măcar nu a avut intenția să frâneze după impact pentru a vedea dacă victima mai este în viață. Când l-a văzut întins pe jos, mama băiatului s-a gândit la ce este mai rău. A crezut că fiul său este mort. Deși este pe mâinile medicilor, băiatul încă nu poate merge. Acuză dureri puternice la un picior, dar și la nivelul capului. Fratele victimei a fost cel care l-a găsit pe polițist ascuns într-o stație de carburant. Acesta se afla în stare vizibilă de ebrietate.

Fapta polițistului este aspru judecată de localnici. Polițistul trebuia să își asume responsabilitatea și să acționeze în conformitate cu funcția pe care o deține. Omul legii însă a preferat să fugă de la locul accidentului.

Polițistul s-a ales cu dosar penal, având trei capete de acuzare: vătămare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și fugă de la locul accidentului. Dosarul a fost declinat către Parchet pentru cercetări.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/politist-beat-a-lovit-un-copil-si-a-parasit-locul-accidentului-video-30623.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/politist-beat-a-lovit-un-copil-si-a-parasit-locul-accidentului-video-30623-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv