loading…

Bărbatul de 61 de ani, care la sfârșitul săptamânii trecute a fost reținut pentru că în mod repetat și-ar fi abuzat sexual fetița, în vârstă de numai 4 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, de magistrații de la Judecătoria Bacău.

Anchetatorii îl cercetează pentru infracțiunea de viol și ar putea sta multi ani în spatele gratiilor, dacă va fi găsit vinovat, potrivit desteptarea.ro

Bărbatul a fost reclamat chiar de concubina lui. Femeia de 36 de ani s-a dus la primăria din localitate și le-a sesizat asistenților sociali că acesta a abuzat-o sexual pe fetița lor, de mai multe ori, dar a motivat că i-a fost teamă să spună, ca să nu fie batuta.

Micuța a fost preluată imediat și internată alaturi de mamă într-un centru specializat al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău, unde beneficiază de consiliere psihologică. Se pare că individul ar fi simulat un joc cu ea ca să o poată supune la perversiuni.

În primavara acestui an, un caz similar a ajuns în atenția autorităților. Atunci un bărbat de 54 de ani a fost incătușat după ce ar fi abuzat sexual tot copilul său,o fetiță în vârsta de 12 ani. O vecină i-a văzut în pat dezbrăcați și a reușit să o convingă pe minoră sa-i povestească ce se intâmpla. Și ea a fost atunci preluată de DGASPC Bacău, alături de ceilalți trei minori care erau în casa respectivă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-barbat-a-fost-arestat-preventiv-dupa-ce-si-a-abuzat-sexual-fetita-de-numai-patru-ani-30600.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-barbat-a-fost-arestat-preventiv-dupa-ce-si-a-abuzat-sexual-fetita-de-numai-patru-ani-30600-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv