loading…

Trei cetățeni albanezi, bănuiți de trafic internațional de droguri de risc, au fost prinși cu focuri de armă de către polițiștii din București, potrivit Poliției Române.

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub coordonarea unui procuror din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, au prins în flagrant, luni, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 30 de ani, de naționalitate străină, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de trafic internațional de droguri de risc.

“Bănuiții au organizat transportul unui colet conținând droguri de risc, ce ar fi trebuit să ajungă în București în cursul dimineții de 24 octombrie a.c., cu un autocar. Astfel s-a procedat la supravegherea autovehiculului, bănuiții fiind observați, în timp ce autocarul staționa într-o parcare, ridicând un pachet, la scurt timp cei trei bărbați fiind interceptați și somați să se oprească. Întrucât unul dintre bănuiți nu s-a supus somațiilor legale, un polițist a executat mai multe focuri de avertisment în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale, ulterior acesta fiind imobilizat”, potrivit unui comunicat de presă al Poliției Române, postat pe site-ul instituției.

În urma controlului pachetului, la examinarea tehnico-științifică a rezultat cantitatea totală de aproximativ 2.135 de grame cannabis.

După realizarea flagrantului, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/trei-albanezi-banuiti-de-trafic-de-droguri-prinsi-cu-focuri-de-arma-de-politisti-30622.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/trei-albanezi-banuiti-de-trafic-de-droguri-prinsi-cu-focuri-de-arma-de-politisti-30622-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv