loading…

Una dintre cele trei adolescente rănite vineri într-un accident produs pe DN7 în timp strângea bani pentru balul bobocilor a murit, astăzi, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, polițiștii făcând cercetări la școala la care învățau fetele.

Fata avea 16 ani și era grav rănită, fiind transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinc Județean de Urgență Timișoara. Adolescenta avea politraume și traumatism cranian, suferind două intervenții chirurgicale pe creier, scrie mediafax.ro

Tânăra a fost în comă de gradul IV și a murit ca urmare a unui stop-cardio respirator.

Celelalte două fete rănite în accident, cu vârste de 16 și 17 ani, au fost externate din Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Accidentul a avut loc vineri, când trei fete cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani au fost grav rănite în comuna Săvârșin din județul Arad, după ce au fost acroșate de o autoutilitară, în timp ce participau la o acțiune de colectare de bani pentru a organiza balul bobocilor.

Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 48 de ani din Constanța, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN7, dinspre Arad către Deva, a acroșat și accidentat grav trei minore cu vârste de 16-17 ani, care se aflau pe un palet transporatat cu un cărucior și tras de trei bărbați pe acostamentul aferent sensului de mers Arad-Deva, în cauză fiind un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă“, a declarat purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad, inspector Lorena Pîrvulescu.

Conducerea Liceul Tehnologic Săvârșin a decis derularea anchetei interne în acest caz“, a declarat șeful Inspectoratului Școlar Arad, profesor Claudius Mladin.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/tragedie-una-dintre-cele-trei-fete-care-stangeau-bani-pentru-balul-bobocilor-a-murit-30610.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/tragedie-una-dintre-cele-trei-fete-care-stangeau-bani-pentru-balul-bobocilor-a-murit-30610-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv