loading…

Antonio Sesa, un italian în vârstă de 65 de ani, a fost omorât în bătaie în comuna suceveană Vama de un localnic de 40 de ani.

Victima se afla în România deoarece încerca să o convingă pe fosta lui concubină să se întoarcă la el, în Italia.

Când italianul a devenit agresiv cu femeia, actualul iubit a reacționat, lovindu-l cu picioarele de mai multe ori pe italian, până când acesta a murit.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Revelino Pleșa, cercetat pentru comiterea infracțiunii de omor, și au cerut Tribunalului Suceava arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Judecătorii suceveni nu au acceptat propunerea procurorilor și l-au plasat pe Pleșa în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Anchetatorii au constatat că inculpatul Revelino Pleșa se afla la locuința concubinei sale Virginia Ferar, din comuna Vama. În aceeași locație a apărut, neanunțat, Antonio Sesa, cetățean italian în vârstă de 65 ani, originar din provincia Salerno, Italia, fostul concubin al femeii. În această împrejurare, inculpatul Revelino Pleșa a exercitat cu intenție acte de violență asupra italianului, aplicându-i lovituri cu picioarele în zone vitale ale corpului, în special în zona feței, creându-i leziuni ce au condus la decesul acestuia, respectiv multiple plăgi, escoriații la nivelul pleoapei superioare ochi stâng, piramidă nazală paramedian dreapta, buză superioară, supramentonier paramedian dreapta, motilitate anormală și cracmente osoase la nivel mandibular orizontal stânga.

Inculpatul a fost reținut timp de 24 de ore, iar Tribunalul Suceava a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/vasluiul-mai-periculos-decat-sicilia-italian-ucis-in-bataie-de-iubitul-concubinei-sale-30613.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/vasluiul-mai-periculos-decat-sicilia-italian-ucis-in-bataie-de-iubitul-concubinei-sale-30613-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv