Autor:
Bianca Zaharescu
| marţi, 25 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 82 Vizualizari

Ce s-a petrecut într-o familie de români din Italia

Crimă urmată de sinucidere într-o familie de români din Italia. Un bărbat aproape că și-a măcelărit soția, după care și-a pus capăt zilelor.

Cei doi soți români locuiau de mai multă vreme în străinătate. Femeia lucra ca îngrijtoare pentru o bătrână, iar scenele de groază s-au petrecut chiar în casa în care lucra. Bărbatul a pătruns cu forța în casă, unde au început să se certe, după ce soția sa i-a cerut divorțul. Într-un moment de furie, în disperarea că ar putea fi părăsit, bărbatul i-a tăiat gâtul femeii, după care s-a sinucis. Scenele cumplite s-au petrecut în fața unui copil de 5 ani. Micuțul se află acum în stare de șoc.

Cea care a descoperit totul a fost o colegă de serviciu a româncei. Atunci când a mers să o schimbe din tură pe femeie, a văzut cadavrele şi a anunţat autorităţile. 5 copii au rămas fără părinţi, 2 erau cu ei în Italia, iar ceilaţi 3 în Târgu Mureş.

Tag-uri:
scene, scene cumplite, crima, sinucidere, copil in stare de soc

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scene cumplite petrecute fața unui copil de 5 ani! Ce s-a întâmplat într-o familie de români din Italia .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/politie-italia-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/politie-italia-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Bianca Zaharescu | marţi, 25 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 82 Vizualizari Ce s-a petrecut într-o familie de români din...

Preluat de la EVZ