Autor:
Georgeta Petrovici
| marţi, 25 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 51 Vizualizari

Lovitură sub centură în PNL Timiș. Cornel Sămărtinean, validat luni în poziția a șaptea pe lista liberalilor pentru Camera Depuraților, a părăsit partidul pe nepusă-masa și a s-a alăturat PMP, de unde va candida cap de listă.

Liberalii au fost luați prin surprindere de decizia lui Sămărtinean, de care au aflat abia în momentul în care se pregăteau să transmită dosarele candidaților.

Primii doi poziționați, până la venirea lui Sămărtinean, pe listele PMP pentru Senat și Camera Deputaților, Ion Răducanu și Titu Bojin, s-au retras, marți.

Sămărtinean a fost trimis în judecată de procurorii DNA într-un dosar în care era acuzat de abuz în serviciu, în cazul unei licitații legate de închirierea unor spații la aeroport. La finele lunii iulie, judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au trimis dosarul înapoi la DNA Timișoara, pentru refacerea urmăririi penale.

Tag-uri:
Cornel Sămărtinean, Camera Depuraților, Camera Deputaților, Ion Răducanu, Titu Bojin

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sămărtinean, de pe locul VII la PNL, pe primul la PMP.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/samartinean_director_aeroport_timisoara01.jpg-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/samartinean_director_aeroport_timisoara01.jpg-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Georgeta Petrovici | marţi, 25 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 51 Vizualizari Lovitură sub centură în PNL Timiș. Cornel...

Preluat de la EVZ