Autor:
Dana Lascu
| marţi, 25 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 86 Vizualizari

Bloggerița Luminița Saviuc face de cinci ani furori cu cele „15 obiceiuri la care trebuie să renunți pentru a fi fericit”. FOTO: YOUTUBE/DAILY MAIL

Bloggerița născută în România a devenit celebră în 2011, când a postat pe Facebook un material izvorât din experiențele personale, intitulat „15 obiceiuri la care trebuie să renunți ca să fii fericitit”. Postul ei a fost viral, fiind preluat de 1,3 milioane de persoane. De atunci, bloggerița, transformată în vedetă peste noapte, a ținut discursuri despre experiențele personale și secretul fericirii. Anul acesta a reușit să adune întreaga experiență într-o carte care poartă numele materialului de la care a plecat totul.

Bloggerița Luminița Saviuc este cosiderată, de presa britanică, un „guru” în materie de dezvoltare personală.

Bloggerița româncă Luminița Saviuc, care este cunoscută sub pseudonimul Purpose Fairy, a publicat, în 2011, cele 15 obicerile de care trebuie să scapi, într-un emoționat post pe Facebook, care a fost preluat și redistribuit de 1,3 ori. Acum ea a transformat sfaturile într-o carte, intitulată „15 lucruri la care ar trebui să renunți ca să fii fericit”, care promite să ajute cititorii să scape de obiceiurile care le provoacă dureri, stress și suferințe”, scriu jurnaliștii de la DailyMail.

Cartea poate fi cumpărată de pe Amazon.com, unde cititorii, care i-au lăsat zeci de recenzii, i-au dat 5 stele.  Ediția Kindle costă aproape 12 dolari, iar cea printată puțin peste 10 plus taxele de expediere.

Printre obiceiurile proaste care ne fac rău, Luminița spune că se numără și vina, teama și scuzele.

„Mesajul Luminiței este rezultatul propriei povești de succes, după ce ea a reușit să depășească trauma provocată în copilărie de un tată abuziv, pentru care că se învinuia pe ea, crezând că este ceva în neregulă cu propria persoană”, scriu britanicii.

„Mi-am construit viața pe această credință!”, explică bloggerița într-o confesiune emoționantă despre trecutul ei.

Ca adult, s-a îndreptat spre cărțile care promovau dezvoltarea personală, care au ajutat-o să-și accepte trecutul și să realizeze că trebuie să nu se mai judece atât de aspru, să scape de criticism și obsesia de a deține controlul.  

Care sunt cele 15 lucruri la care ar trebui să renunțăm:

1. Renunță la nevoia de a avea mereu dreptate. Atunci când știi că o certă va răni pe cineva, întreabă-te cât de mult contează de fapt și dacă ego-ul tău chiar nu poate suporta s-o lași baltă.

2. Renunță la nevoia de a deține controlul

3. Nu-i mai învinovăți pe alții!

4. Renunță la gândurile interioare autodistructive!

5. Renunță la credințele limitative. Nu-ți mai spune că nu poți face anumite lucruri sau că ceea ce-ți dorești este imposibil.

6. Nu te mai plânge. Adu-ți aminte că anunte situații te pot supăra dacă le lași s-o facă!

7. Nu mai critica! Rezistă tentației de a critica oamenii sau situațiile

8. Nu mai încerca să-i impresionezi pe ceilalți

9. Nu te mai opune schimbăriiț

10. Nu mai cataloga fiecare lucru. Dacă pui ștampile de „ciudat” sau „diferit” pe fiecare lucrum situație sau om pe care nu le înțelegi nu vei fi în stare să evoluezi.

11. Uită de teamă! Vei rămâne surprins când vei constata cât de eliberator e să nu-ți mai fie teamă.

12. Nu te mai scuza. În cele mai multe situații, scuzele nu fac altceva decât să ne oprească să evoluăm.

13. Uită de trecut! Trăitul în trecut nu face altceva decât să te oprească să de bucuri de prezent.

14. Nu te mai atașa de lucruri.

15. Nu-ți mai trăi viața după cum se așteaptă alții să ți-o trăiești.

Tag-uri:
bloggerița, fericire, Luminita, Saviuc, Purpose, fairy, amazon, Daily Mail, românca, blogger, romanca

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Românca bloggeriță care a descoperit secretul fericirii „lovește” din nou! A scos o carte care e bestseller pe Amazon!.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/luminita-saviuc-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/luminita-saviuc-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEVZ Special
Autor: Dana Lascu | marţi, 25 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 86 Vizualizari Bloggerița Luminița Saviuc face de cinci ani...

Preluat de la EVZ