Autor:
Ramona Feraru
| marţi, 25 octombrie 2016 | 13 Comentarii
| 2011 Vizualizari

SRI

Serviciul Român de Informații (SRI) respinge, într-un comunicat, afirmațiile apărute în spațiul public referitoare la implicarea conducerii sale în dosarul Black Cube și precizează că niciodată, în niciun context, directorul SRI, Eduard Hellvig, nu a discutat direct sau indirect cu persoanele cercetate de procurori în acest dosar.

”În legătură cu speculațiile apărute în spaţiul public în care numele directorului SRI, Eduard Hellvig, este menționat de către persoane faţă de care se efectuează urmărirea penală, Serviciul Român de Informații face următoarele precizări.

Serviciul Român de Informații nu comentează pe marginea unor dosare penale aflate în lucru.

Serviciul Român de Informaţii respinge cu fermitate afirmațiile apărute în spațiul public referitoare la implicarea conducerii SRI în dosarul Black Cube. Menționam că niciodată, în nicio situație şi în niciun context directorul Serviciului Român de Informaţii nu a discutat direct sau indirect cu persoanele cercetate de procurori în acest dosar.

De altfel, Serviciul Român de Informaţii a contribuit determinant, cu aprobarea directorului şi potrivit competenţelor legale, la furnizarea de informații relevante care au condus la începerea urmăririi penale în acest caz”, se arată în comunicat. 

Tag-uri:
SRI, Black Cube, Eduard Hellvig, Serviciul Român de Informații, Laura codruta kovesi, informatii, dosarul black cube, serviciul roman de informatii, sri

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PRIMA REACŢIE SRI ÎN DOSARUL BLACK CUBE. Serviciul Român de Informaţii RESPINGE CU FERMITATE implicarea lui Eduard Hellvig în SCANDALUL DE SPIONAJ .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/sri-si-sie-trebuie-desfiintate-declaratia-unui-important-om-politic-a-starnit-uimire-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/sri-si-sie-trebuie-desfiintate-declaratia-unui-important-om-politic-a-starnit-uimire-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Ramona Feraru | marţi, 25 octombrie 2016 | 13 Comentarii | 2011 Vizualizari SRI Serviciul Român de Informații (SRI) respinge, într-un...

Preluat de la EVZ