Autor:
Bianca Zaharescu
| marţi, 25 octombrie 2016 | 1 Comentarii
| 1503 Vizualizari

Străzile capitalei Thailandei, Bangkok impresionează prin numeroase obiective culturale și atracții, prin viața de noapte palpitantă.

Orice turist ce abia pune piciorul pe pământ thailandez este frapat de cultura foarte bogată a Bonkok-ului, un paradis al shopping-ului, o nestemată turistică, orașul este fără îndoială un sinonim al exotismului.

O altă atracție care pune orașul pe harta distracției, o adevărată atracție pentru iubitorii vieții de noapte sunt femeile care-și vând trupul pe străzile Bankok-ului, renumitele dame de companie thailandeze.

Imaginile din galeria foto de mai sus sunt cea mai bună dovadă că femeile thailandeze sunt unele dintre cele mai dispuse distracției de o noapte, dezinvoltura de care dau dovadă fiind o încântare pentru turiștii veniți să uite de grijile cotidiene și să aibă parte de o experiență de neuitat.

Tag-uri:
paradisul, paradisul placerilor, thailanda, bankok, viata de noapte bankok, turist in bankok

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paradisul PLĂCERILOR DE NOAPTE, cum nu a fost vreodată mai accesibil! DAMELE DE COMPANIE thailandeze își vând trupurile pe străzile ÎNCINSE ale orașului DESFRÂULUI și nimic nu pare să le oprească!.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/100-1175_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/100-1175_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Bianca Zaharescu | marţi, 25 octombrie 2016 | 1 Comentarii | 1503 Vizualizari Străzile capitalei Thailandei, Bangkok impresionează prin numeroase...

Preluat de la EVZ