loading…

Mohamad Yassin a fost condamnat, astăzi, la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul în care este acuzat că ar fi cerut două milioane de euro pentru a interveni în obținerea unei decizii de anulare a pedepsei cu închisoarea a lui Omar Hayssam, decizia Tribunalului București nefiind definitivă.

În același caz, Fadel Tahli a fost condamnat la doi ani și șase luni cu suspendare. Decizia magistraților Tribunalului București nu este definitivă.

Potrivit procurorilor DNA, în perioada octombrie 2014 – martie 2015, Mohamad Yassin, direct și prin intermediul lui Tahli Fadel, a cerut de la două persoane, denunțătoare în cauză, suma de aproximativ două milioane de euro, spunând că ar putea influența organe judiciare, în vederea desființării, pe cale extraordinară, a unei hotărâri de condamnare la pedeapsa închisorii cu executare, astfel încât persoana condamnată să fie pusă în libertate.

Persoana condamnată este unul dintre denunțătorii din acest dosar. Conform unor surse judiciare, Omar Hayssam i-ar fi denunțat pe Mohamad Yassin și Tahli Fadel.

Numele lui Tahli Fadel a apărut și în dosarul Foresta Nehoiu, în care Omar Hayssam a primit o pedeapsă definitivă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/mohamad-yassin-condamnat-la-trei-ani-de-inchisoare-cu-suspendare-30638.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/mohamad-yassin-condamnat-la-trei-ani-de-inchisoare-cu-suspendare-30638-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv