loading…

Steve Ballmer, fostul șef al Microsoft, a declarat că gigantul software a încercat la un moment dat să cumpere Facebook cu 24 miliarde de dolari, informează Mediafax.

Facebook a primit de-a lungul timpului mai multe oferte de preluare, iar Microsoft a încercat să cumpere compania atunci când aceasta nu era atât de puternică. Mark Zuckerberg a refuzat, însă, oferta și a făcut alegerea corectă. Acum, compania pe care o conduce are o valoare de piață de 375 miliarde de dolari, iar Zuckerberg o avere de 57 miliarde de dolari.

Ballmer a mai spus că nu și-a dorit niciodată să cumpere Twitter, companie care la un moment dat era văzută ca o amenințare pentru Facebook.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/microsoft-a-incercat-sa-cumpere-facebook-la-inceputurile-companiei-suma-oferita-era-colosala-30598.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/microsoft-a-incercat-sa-cumpere-facebook-la-inceputurile-companiei-suma-oferita-era-colosala-30598-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv