Autor:
Dodo Romniceanu
| marţi, 25 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 2134 Vizualizari

Cel puţin 58-59 de studenţi şi gardieni ai unei Academii de poliţie din oraşul pakistanez Quetta au fost ucişi de către trei terorişti care au pătruns în incinta insituţiei înarmaţi şi purtând asupra lor veste explozive.

Atacul a durat mai multe ore, timp în care teroriştii au ucis sau rănit peste 150 de persoane. Forţele de ordine au ripostat iar atacatorii au fost în cele din urmă lichidaţi sau au reuşit să se detoneze. Nicio organizaţie teroristă nu revendicase atacul până marţi dimineaţă dar, potrivit BBC, în ultimii ani, oraşul Quetta s-a confruntat, în ultimii ani, cu atentate teroriste similare din partea separatiştilor sau a militanţilor islamişti.

Quetta este capitala provinciei Balochistan, regiune în care autorităţile locale sunt permanent în alertă din cauza islamiştilor şi a insurgenţilor. În cursul zilei de luni, cu puţin timp înaintea atacului de la Academia de Poliţie, alţi doi poliţişti fuseseră ucişi într-un schimb de focuri în Surab, la sud de Quetta.

Tag-uri:
Academia, Masacrul de la Academia de Politie, veste explozive, atentat terorist

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Masacrul de la Academia de Poliţie. Cel puţin 59 de morţi şi peste 100 de răniţi.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/academia-de-pol-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/academia-de-pol-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Dodo Romniceanu | marţi, 25 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 2134 Vizualizari Cel puţin 58-59 de studenţi şi gardieni...

Preluat de la EVZ