Autor:
Matei Năstase
| marţi, 25 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 412 Vizualizari

Dan Tăpălagă și Sebastian Ghiță

Jurnalistul Dan Tăpălagă se contrazice singur după dezvăluirile lui Sebastian Ghiță, conform cărora omul de presă a fost audiat la DIICOT în dosarul Black Cube.

Într-o reacție, adresată lui Silviu Mănăstire, realizatorului emisiunii în care deputatul Sebastian Ghiță a făcut dezvăluirile, Dan Tăpălagă spune următoarele:

”Nu am fost audiat la DIICOT și nu m-am întâlnit niciodată cu Dragomir. Sebastian Ghiță minte ca de obicei!”

Totuși, la doar câteva secunde distanță după ce a auzit această reacție din partea jurnalistului, Sebastian Ghiță a scos telefonul mobil și a citit conversația pe care a avut-o cu Dan Tăpălagă.

”Să vă citesc ce mi-a scris mie Dan Tăpălagă: <<Am fost la DIICOT și am avut o discuție ca de la jurnalist la procuror>>”.

Deputatul Sebastian Ghiță a declarat în emisiunea lui Silviu Mănăstire, la B1 TV, că jurnalistul Dan Tăpălagă a fost audiat la DIICOT în cazul Black Cube. Dezvăluirea vine în contextul publicării înțelegerilor dintre spionii Laurei Codruța Kovesi și procurori. CITEȘTE MAI MULT…
 

Tag-uri:
jurnalistul, dan tapalaga, black cube, contrazicere, diicot, sebastian ghita, procuror

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jurnalistul Dan Tăpălagă se contrazice SINGUR după ACUZAȚIILE lui Sebastian Ghiță. Ce MESAJE a trimis în timpul EMISIUNII lui Silviu Mănăstire.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/ghita-tapalaga-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/ghita-tapalaga-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Matei Năstase | marţi, 25 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 412 Vizualizari Dan Tăpălagă și Sebastian Ghiță Jurnalistul Dan Tăpălagă...

Preluat de la EVZ