loading…

Educatoarea de la grădinița din satul Poiana, județul Vrancea, care a fost filmată în timp ce lovea copiii, nu s-a mai prezentat la serviciu după ce a fost înlocuită, iar colegii bănuiesc că ar fi internată în spital.

Directorul Școlii Gimnaziale “Neculai Jechianu” Vrîncioaia, Nicușor Caloian, spune că după întrunirea comisiei de disciplină, va dispune sancțiuni în cazul educatoarei Mihaela Ciornea.

RECOMANDARE – Copii bătuți și înjurați la Grădinița ‘Groazei’ – VIDEO

“Comisia de disciplină este constituită. Cercetările sunt în curs. La clasă eu am găsit o variantă. Copiii sunt sub observarea sigură a unui cadru didactic pensionar. Comisia de abatere disciplinară evaluează cazul și în cel mai scurt timp va fi elaborat un raport final, pe care eu o să-l supun votului Consiliului de Administrație. Dumneaei nu a mai venit de luni, la câtă presiune a fost expusă, probabil cu siguranță s-a dus să se interneze. Momentan, nu știu nimic oficial, nu am primit o adeverință. Am auzit marți de la colegele sale că ar fi la spital. Noi așteptăm un document”, a precizat pentru Mediafax, directorul Școlii Vrîncioaia, Nicușor Caloian.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Vrancea așteaptă hotărârea comisiei de disciplină, solicitând să fie luate urgent măsuri.

“Acolo este foarte clar ce s-a întâmplat. Nu inspectoratul școlar hotărăște. Conform legislației, școala are personalitate juridică și trebuie să-și rezolve problema. Dacă vom constata că școala nu a respectat procedura, atunci vom interveni noi, dar până atunci trebuie să-și respecte procedurile, clar. Nu a mai venit, să fie sănătoasă. Am înțeles și noi că e în concediu medical, a plecat. Treaba dumneaei. Școala trebuie să hotărască și să ne dea un răspuns urgent, ce se întâmplă”, a declarat Dorin Cristea, inspectorul general al ISJ Vrancea.

Mihaela Ciornea a recunoascut că l-a lovit pe unul dintre copii, motivând că și-a “ieșit din fire”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/educatoarea-filmata-in-timp-ce-lovea-copiii-in-timpul-orelor-nu-a-mai-venit-la-gradinita-30593.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/educatoarea-filmata-in-timp-ce-lovea-copiii-in-timpul-orelor-nu-a-mai-venit-la-gradinita-30593-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv