Autor:
Ana Petrescu
| marţi, 25 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 3 Vizualizari

Regele Mihai a împlinit 95 de ani

Premierul Dacian Cioloş i-a a adresat, marţi, un mesaj de felicitare regelui Mihai, prilejuit de împlinirea a 95 de ani de la naşterea fostului suveran al României, anunță news.ro.

Dacian Cioloş apreciază că regele a devenit un simbol al demnităţii, curajului şi dragostei de ţară.

Și preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis, astăzi, un mesaj de felicitare Regelui Mihai I, în care afirmă că acesta va fi mereu un simbol pentru români.

Regele Mihai I, ultimul monarh din ţările Europei de Est, împlineşte marţi, vârsta de 95 de ani. De ziua sa, regele se află la reşedinţa sa din Elveţia, alături de principesele Elena şi Sofia.

Citește și: MESAJUL pe care Klaus Iohannis i l-a transmis Regelui Mihai de ziua lui

Regele Mihai împlinește astăzi 95 de ani! Interviu incendiar, nepublicat în țara noastră: „Sunt în mod legal șeful statului România!”

Tag-uri:
regele mihai, dacian ciolos, klaus iohannis, onomastica

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacian Cioloş îi urează sănătate şi putere regelui Mihai, la împlinirea a 95 de ani.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/07_Regele-Mihai-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/07_Regele-Mihai-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialGuvern
Autor: Ana Petrescu | marţi, 25 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 3 Vizualizari Regele Mihai a împlinit 95 de ani Premierul...

Preluat de la EVZ