Autor:
Ana Petrescu
| marţi, 25 octombrie 2016 | 12 Comentarii
| 1085 Vizualizari

Dacian Cioloș

Premierul Dacian Cioloș a declarat, marți, că legea PSD prin care a eliminat peste 100 de taxe, printre care și cea radio-TV și timbrul de mediu, adoptată azi de deputați, va atrage după sine creșterea impozitelor. El a sugerat liderului social-democraților, Liviu Dragnea, ar fi trebuit să propună și alternative de finanțare pentru televiziunea publică.

”O să văd care e analiza ministerelor. Nu suntem împotriva eliminării taxelor, și noi am eliminat unele taxe. Nu trebuie să trecem dintr-o extremă în alta. În unele cazuri, eliminând taxele, înseamnă o presiune pe buget, ceea ce va duce la mărirea de impozit. Vom vedea dacă vom contesta la CCR, dar nu legea, ci anumite prevederi. Suntem în afara legii, în ceea ce privește eliminarea taxei TV. M-aș bucura ca cei care au decis asta, să vină să ne spună cum să înlocuim și să finanțăm televiziunea publică. Trebuie să fim responsabili în deciziile pe care le luăm. Fără timbrul de mediu, nu vom mai putea susține programul Rabla.”, a afirmat Dacian Cioloș, la încheierea vizitei de lucru la Centrul Tehnic Titu al Grupului Renault.

Deputații au adoptat, marţi, pe articole, proiectul de lege iniţiat de liderul PSD, Liviu Dragnea, care prevede eliminarea a peste 100 de taxe nefiscale, menţinând şi eliminarea taxei radio-tv. Dacian Cioloș a spus că în cazul în care legea va fi aplicată, atunci asta ar însemna să crească impozitele.

După ce șeful Guvernului a anunţat că este de acord să fie propunerea PNL pentru un nou mandat de prim-ministru, iar președintele a spus că este o idee bună, liderul PSD i-a taxat dur. Liviu Dragnea a declarat, astăzi la Parlament, că Dacian Cioloş şi Klaus Iohannis “nu au curajul” să-şi asume că sunt implicaţi în campania PNL şi că susţin acest partid în alegeri, și că sunt doi mincinoși.

Citește și: RĂZBOI LA CEL MAI ÎNALT NIVEL. Liviu Dragnea, ATAC INCENDIAR la Dacian Cioloş şi Klaus Iohannis: “DOI MINCINOȘI ŞI DOI IPOCRIŢI”

PRIMA REACȚIE a lui Dacian Cioloș după ce a fost propus de PNL pentru un nou mandat

Gorghiu: „Premierul Dacian Cioloş îşi păstrează statutul de independent politic. PNL avea LOCOMOTIVE când era la 12%!”

Tag-uri:
ciolos, dragnea, dacian ciolos, liviu dragnea, psd, Guvern, taxa radio, televiziunea publica, timbru de mediu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacian Cioloş ATACĂ “Legea lui Dragnea”: Suntem în afara legii, în ceea ce privește eliminarea taxei TV.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/dacian-ciolos-1-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/dacian-ciolos-1-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ana Petrescu | marţi, 25 octombrie 2016 | 12 Comentarii | 1085 Vizualizari Dacian Cioloș Premierul Dacian Cioloș a declarat, marți,...

Preluat de la EVZ