loading…

Două cadavrele au fost descoperite la sfârșitul săptămânii într-o locuință din Montecerboli, provincia Pisa, în Italia. Oficialitățile au conchis că ar fi vorba de trupurile a doi români, soț și soție.

Victimele erau doi români, Petru Cornel Movilă (50 ani) și Nona Movilă (42 ani), care aveau împreună cinci copii, dintre care trei trăiesc în Italia, scrie romaniatv.net.

Vecinii spun că românii erau în prag de divorț, iar certurile erau la ordinea zilei, ultima transformându-se într-o tragedie.

Potrivit primelor reconstituiri ale carabinierilor, bărbatul – care sosise de scurt timp în Italia și nu avea un loc de muncă – s-a dus în locuința în care soția să lucra că îngrijitoare și a ucis-o tăindu-i gâtul.  Apoi și-a tăiat venele în baie, cu același cuțit, în față fiului de 7 ani, care a intrat în stare de șoc.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/crima-ingrozitoare-un-roman-i-a-taiat-gatul-sotiei-iar-apoi-s-a-sinucis-in-fata-fiului-30583.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/crima-ingrozitoare-un-roman-i-a-taiat-gatul-sotiei-iar-apoi-s-a-sinucis-in-fata-fiului-30583-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv