loading…

Ieri, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în București.

Administratorul societății comerciale în cauză este un cetățean chinez, în vârstă de 29 de ani, cu reședința în București.

În urma controlului au fost descoperite 5.360 jucării (mașinuțe, trenulețe, pistoale de jucărie), ce purtau însemnele unor mărci cunoscute și care sunt susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de 183.400 lei dacă ar fi originale.

Bunurile în cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, faptă prevăzută și sancționată de art. 90, alin. 1, lit. b din Legea 84/1998 privind Codul Vamal al României.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/constanta-politistii-de-frontiera-au-descoperit-jucarii-contrafacute-in-valoare-de-183-400-lei-30604.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/constanta-politistii-de-frontiera-au-descoperit-jucarii-contrafacute-in-valoare-de-183-400-lei-30604-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv