loading…

Suspectul principal în cazul incendierilor de la Galați a fost prins, astăzi, de către polițiștii din Galați, fiind vorba tot de un om al străzii care este audiat de către procurori, au declarat surse judiciare.

Ministrul de Interne, Dragoș Tudorache, a declarat, referitor la oamenii străzii incendiați la Galați, că a discutat marți cu conducerea Poliției și i s-a transmis că ancheta e în curs, scrie Mediafax.

VEZI ȘI: Scene șocante în plină stradă! Doi oameni ai străzii au fost INCENDIAȚI de un necunoscut – IMAGINI ȘOCANTE

Între timp, Ministerul Sănătății a anunțat că una dintre victime, un bărbat de 49 de ani, va fi transferat marți după-amiază la Spitalul de Urgență Floreasca din București și va fi internat în unitatea de arși, el fiind în continuare în stare gravă. Bărbatul are arsuri de gradul I, II și III pe 65% din suprafața corpului și este intubat încă de la internare, neavând arsuri de căi aeriene.

Cât timp acesta a fost internat la secția de chirurgie plastică a Spitalului Județean de Urgență Galați, medicii au recoltat hemoculturi, precum și culturi din plagă și au inițiat tratamentul antibiotic, potrivit Ministerului Sănătății.

“În continuare se menține starea gravă, iar prognosticul este rezervat. De aceea, doctorii care îl îngrijesc au decis transportul medical terestru, în defavoarea transportului aerian. Decizia de a realiza acum acest transfer a fost luată după ce medicii de la unitatea de arși de la Spitalul Floreasca au semnalat disponibilitatea preluării pacientului și au luat toate măsurile care să asigure izolarea pacientului. (…) De asemenea, trebuie menționat că Spitalul Județean de Urgență din Galați are secție de chirugie plastică, terapie intensivă de înalt nivel și posibilități de izolare a pacienților”, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Sănătății.

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Galați au declarat, luni, că au făcut demersuri încă de vineri pentru ca bărbatul incendiat să fie transportat în Capitală.

Cealaltă victimă, în vârstă de 59 de ani, are răni ușoare, pe picioare și pe mâna dreaptă.

Cei doi oameni ai străzii aveau un adăpost improvizat în care dormeau noaptea, situația fiind cunoscută de locatarii din zonă. Vineri dimineața, în jurul orei 03.00, o persoană a sunat la 112 să anunțe incendierea acestora.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/barbatul-care-a-incendiat-doi-oameni-ai-strazii-la-galati-a-fost-prins-de-politisti-30615.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/barbatul-care-a-incendiat-doi-oameni-ai-strazii-la-galati-a-fost-prins-de-politisti-30615-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv