Autor:
Carmen Vintilă
| luni, 24 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

Victor Ponta

Decizia PNL de a-l desemna pe Dacian Cioloş drept candidat pentru funcţia de premier este o “minciună” similară cu una petrecută cu 25 de ani în urmă, pe vremea Frontului Salvării Naţionale, a declarat Victor Ponta.

“Dacă nu au pe cine… Acum, sincer, pe cine voiaţi să pună de la PNL prim-ministru? Pe soţul doamnei Gorghiu? Asta e, au găsit şi ei pe cineva, propun…”, a declarat Ponta, citat de Agerpres, la Palatul Parlamentului, întrebat cum comentează decizia PNL. 

În opinia acestuia, “este vorba de o minciună”. 

“Mi se pare că e o minciună şi nu întâmplător am comparat cu o perioadă de acum 25 de ani. Şi atunci ni s-a spus că e o situaţie specială – în ’89 – FSN, până la urmă s-au răzgândit şi au candidat. Dar atunci, cei care îi încurajau atunci şi îi certau pe cei de la FSN, acum, îl susţin pe domnul Cioloş de la FSN. E o minciună, dar, dacă oamenilor le place să fie minţiţi, văd că se continuă”, a exemplificat Ponta. 

Conducerea PNL a votat în unanimitate ca Dacian Cioloş să fie propunerea liberalilor pentru postul de premier, potrivit unor surse oficiale. 
 

Tag-uri:
Victor Ponta, PNL, PSD, Alina Gorghiu, proiect, lege, premier

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victor Ponta acuză PNL de minciună. “Seamănă cu o situație de acum 25 de ani”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/ponta-audiat-la-dna-ploiesti-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/ponta-audiat-la-dna-ploiesti-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Carmen Vintilă | luni, 24 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari Victor Ponta Decizia PNL de a-l desemna...

Preluat de la EVZ