loading…

Jucătoarea rusă de tenis Svetlana Kuznetsova (locul 9 în clasamentul mondial) a învins-o, astăzi, pe poloneza Agnieszka Radwanska (poziția 3 WTA), scor, 7-5, 1-6, 7-5, în grupa albă a Turneului Campioanelor de la Singapore, disputat în sală.

Partida a durat două ore și 49 de minute și a fost extrem de echilibrată. Fiecare dintre două jucătoare și-a pierdut serviciul de șapte ori. Un amănunt interesant este că Radwanska a câștigat mai multe puncte decât Kuznetsova, 108 față de 104. În decisiv, Agnieszka a servit pentru meci la 5-4.

În urma acestui rezultat, bilanțul confruntărilor directe a devenit 13-4 pentru Kuznetsova. Rusoaica se impusese în patru dintre ultimele cinci meciuri. Radwanska este campioana en-titre de la Singapore.

Svetlana Kuznetsova a obținut în ultimul moment calificarea la Turneul Campioanelor, după ce a câștigat sâmbătă turneul de la Moscova, disputat tot în sală. Kuznetsova nu a mai participat la ultimul eveniment major al sezonului din 2009 și nu a trecut niciodată de faza grupelor.

Acest succes îi aduce sportivei din Rusia 153.000 de dolari, bani acordați pentru fiecare victorie obținută în grupe la Turneul Campioanelor, pe lângă 151.000 de dolari, cât primește fiecare jucătoare ajunsă în această fază a competiției.

Tot astăzi, în grupa albă a Turneului Campioanelor, se va disputa meciul Karolina Pliskova (Cehia, locul 5 WTA) – Garbine Muguruza (Spania, 6 WTA), de la ora 18.00.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/svetlana-kuznetsova-a-invins-o-pe-agnieszka-radwanska-in-grupa-alba-a-turneului-campioanelor-30572.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/svetlana-kuznetsova-a-invins-o-pe-agnieszka-radwanska-in-grupa-alba-a-turneului-campioanelor-30572-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv