Autor:
Carmen Vintilă
| luni, 24 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 70 Vizualizari

Partidul Naţional Liberal

Neurochirurg recunoscut la nivel național și internațional, Leon Dănăilă, a acceptat oferta PNL București de a candida pe primul loc pentru Senat, au declarat surse din partid pentru EVZ. Pe locul doi s-ar afla analistul economic Florin Cîtu.

Pentru Camera Deputaților, liberalii au pus-o prima pe lista de București pe purtătoarea de cuvânt a partidului – Adriana Săftoiu. Ea este urmată de Eugen Nicolăescu, Ovidiu Raețchi și Cristina Trăilă. 

Biroul Politic Naţional se va reuni astăzi, pe ordinea de aflându-se şi lista liberalilor pentru Bucureşti la alegerile parlamentare.

Alina Gorghiu a ales să candidezela Timiș pe locul lăsat liber de Vasile Blaga, care a demisionat de la șefia partidului urmare a problemelor sale cu Justiția. Gorghiu a preferat să nu candideze în București, așa cum au făcut de altfel și alți liberali, convinși că au șanse mai mari în țară. 

Prin urmare, PNL Timiş deschide lista de candidaturi pentru Senat cu Alina Gorghiu, invitată de Nicolae Robu, preşedintele filialei judeţene, să candideze în Timiş. Alina Gorghiu este urmată de Mariana Nagy, de profesie economistă, provenită din fostul PDL.

La Camera Deputaţilor, lista este deschisă de Marilen Pirtea, rectorul Universităţii de Vest din Timişoara, care este membru PNL de aproximativ un an.

Tag-uri:
PNL, lista, candidaturi, Bucuresti, Saftoiu, Leon Danaila

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SURSE: UN CELEBRU MEDIC în vârstă de 83 de ani deschide lista PNL București pentru Senat .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/bpn-pnl-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/bpn-pnl-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialParlament
Autor: Carmen Vintilă | luni, 24 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 70 Vizualizari Partidul Naţional Liberal Neurochirurg recunoscut la nivel...

Preluat de la EVZ