loading…

Accident tragic în duminică după-amiază, în apropiere de Timișoara. Un bărbat de 45 de ani, șoferul unei Skoda Octavia, și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea a intrat în plin într-un copac de pe marginea drumului.

Bărbatul care și-a pierdut viața era comisar-șef în cadrul Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Timiș, potrivit pressalert.ro.

Tragedia s-a petrecut pe DN 59, în zona localității Șag. Din motive încă necunoscute, șoferul a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil. Mașina s-a îndreptat direct spre un copac de care s-a izbit în plin, chiar pe partea șoferului. În urma impactului, partea din fața a autoturismului s-a transformat într-un morman de fiare, iar bărbatul de 45 de ani nu a mai avut nicio șansă.

La fața locului au sosit echipaje de la Pompieri, Poliție, dar și un echipaj SMURD. Medicii au încercat să salveze viața bărbatului, însă totul a fost în zadar. Pompierii au scos trupul neînsuflețit al șoferului din mașină, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Traficul în zonă nu a fost perturbat. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/sef-din-politia-de-frontiera-mort-intr-un-teribil-accident-rutier-30533.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/sef-din-politia-de-frontiera-mort-intr-un-teribil-accident-rutier-30533-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv