loading…

Un buzoian care iubește jocul de păcănele își caută dreptatea în fața autorităților statului după ce s-a confruntat cu o situația de-a dreptul dramatică.

Tocmai când prinsese o zi bună, îndreptându-se spre un frumos câștig, a constatat că aparatul de păcănele nu avea funcție de pauză și îl împiedica să-și satisfacă nevoile fiziologice.

Jucătorul derula un joc de păcănele progresiv, cu mai multe aparate conectate la un singur server. Astfel, dacă jucătorul lua o pauză, alt parior putea să câștige potul pentru care acesta se lupta. El s-a trezit, astfel, în fața unei mari dileme: să meargă la toaletă și să nu mai poată supraveghea aparatul care continua să joace, sau să rămână la butoane, dar să facă pe el. Disperat, omul a sunat la Protecția Consumatorului, potrivit romaniatv.net

Am fost contactați telefonic să ne deplasăm la o sală de jocuri unde un jucător nu se putea ridica de la masă să se ducă la toaletă. Nu putea să pună stop-joc pentru că pierdea potul. Am luat-o ca atare și nu i-am dat curs“, a explicat Nicușor Dinulescu, comisar în cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/reclamatie-inedita-la-opc-un-barbat-s-a-plans-ca-din-cauza-pacanelelor-nu-poate-merge-la-toaleta-30555.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/reclamatie-inedita-la-opc-un-barbat-s-a-plans-ca-din-cauza-pacanelelor-nu-poate-merge-la-toaleta-30555-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv