loading…

Salma Hayek a dat ieri o replică lui Donald Trump, în cadrul unui show radio. Acesta declarase pentru National Enquirer că a refuzat o ieșire în oraș cu actrița pentru că i s-a părut că e prea scundă pentru el.

Actrița Salma Hayek a dezvăluit că de fapt lucrurile au stat invers. Donald Trump și-a inventat povestea refuzului ei. În cadrul emisiunii radio „El Show del Mandril“ a declarat: “Când l-am cunoscut, aveam un iubit și a încercat să-i devină prieten pentru a face rost de numărul meu de telefon. După ce l-a obținut, m-a căutat de câteva ori. Mă suna să mă invite în oraș. Când i-am spus că nu aș ieși cu el chiar dacă n-aș avea un iubit, el atunci și-a inventat povestea pentru National Enquirer”.

Hayek a adăugat că le creditează pe femeile care l-au acuzat de abuz sexual pe Donald Trump, candidatul republican la președinția Statelor Unite ale Americii, potrivit Huffington Post.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/pericol-public-donald-trump-victima-salma-hayek-video-30535.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/pericol-public-donald-trump-victima-salma-hayek-video-30535-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv