loading…

Polițiștii de frontieră din Giugiu au prins, la sfârșitul săptămânii trecute, un cetățean pakistanez ascuns pe roata de rezervă a unui autocamion, care intenționa astfel să intre ilegal în România pentru a ajunge în Austria.

Potrivit Poliției de Frontieră, în noaptea de sâmbătă spre duminică la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat un cetățean turc, la volanul unui autocamion înmatriculat în Turcia. Acesta transporta, conform documentelor, calorifere pentru o firmă din România.

La controlul efectuat asupra autocamionului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunsă sub autovehicul, pe roata de rezervă, un bărbat fără documente de identitate.

La cercetări, bărbatul a declarat că se numește Mohamed A., are 33 de ani, este din Pakistan și intenționa să ajungă la muncă în Austria.

Șoferul a declarat că nu are știa despre faptul că sub camion se afla ascunsă o persoană.

Conform protocolului româno-bulgar cei doi bărbați și camionul au fost preluați de polițiștii de frontieră bulgari, în vederea continuării cercetărilor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/pakistanez-ascuns-sub-un-autocamion-pe-roata-de-rezerva-descoperit-la-frontiera-30548.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/pakistanez-ascuns-sub-un-autocamion-pe-roata-de-rezerva-descoperit-la-frontiera-30548-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv