loading…

O mașină a Poliției a intrat într-un șanț. Este incredibil cum a ajuns autospeciala acolo și ce s-a întâmplat.

Un incident a avut loc zilele trecute, când o autospecială a Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui a intrat în șanț, informează adevarul.ro.

Agentul de poliție Carmen Bernevic, de la Postul de Poliție Șuletea, a parcat autospeciala în fața primăriei.

A ieșit din autoturism, în grabă, cu câteva hârtii în mână. La scurt timp, după ce polițistul intră în clădirea primăriei, mașina de poliție pornește singură, pătrunde pe sensul opus de mers și se oprește în șanțul de la marginea drumului.

Un căruțaș, îngrozit de cele petrecute, a încetinit atelajul pentru a nu fi lovit de mașină. Un localnic a observat mașina și a încercat să o oprească cu mâinile, iar mai mulți săteni l-au ajutat să scoată mașina din șanț.

Cel care a făcut publice imaginile este primarul comunei Șuletea, Ciprian Tamaș. Acesta a făcut un apel tuturor celor care merg la primărie: “Trageți frâna de mână! Vom mări parcarea pentru a descongestiona traficul în centrul de comună!”, a anunțat primarul Ciprian Tamaș.

Polițistul Carmen Bernevic s-a mai aflat în atenția opinie publice în urmă cu doi ani, când, deghizat în Moș Crăciun, s-a fotografiat făcând șpagatul pe autospeciala Poliției. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/o-masina-de-politie-a-ajuns-intr-un-sant-dupa-ce-politistul-a-uitat-sa-traga-frana-de-mana-video-30552.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/o-masina-de-politie-a-ajuns-intr-un-sant-dupa-ce-politistul-a-uitat-sa-traga-frana-de-mana-video-30552-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv