loading…

Caz revoltător în Călărași, o fată de 14 ani a fost la un pas să fie violată într-un magazin, chiar de patron.

S-a întâmplat în localitatea Sohatu, iar afaceristul e cercetat în libertate și îi cere tatălui fetei să facă pace. Ba e gata chiar să-i facă și cinste, numai să-l lase în pace, scrie romaniatv.net

Scandalul care a încins comuna a izbucnit în clipa în care fata a intrat în magazinul patronului ca să cumpere o pâine.

“M-a băgat în baie cu forța! Voia să-mi dea hanoracul jos de pe mine. Începuse să mă pipăie pe sâni și pe fund. A intrat o femeie în magazin și mi-a zis să stau acolo, să nu mă mișc. L-am împins și am fugit!”, spune fata.

Tatăl fetei spune că între patru ochi, vecinul și-a recunoscut faptele.

“A zis că nu și-a dat seama! Că să stăm de vorbă! Ce să stăm de vorbă?! Cum să stau de vorbă?! Că e copil minor!”, spune tatal fetei.

Reprezentanții Inspectoratului Județean Călărași confirmă faptul că a fost deschis un dosar penal iar agresiunile cercetate sunt de tentativă de viol și agresiune sexuală.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/o-fetita-de-14-ani-la-un-pas-sa-fie-violata-intr-un-magazin-30562.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/o-fetita-de-14-ani-la-un-pas-sa-fie-violata-intr-un-magazin-30562-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv