loading…

O elevă de la Colegiul Național „Gheorghe Chițu“ din Craiova a ajuns, astăzi după-amiază, la spital după ce a sărit de la primul etaj al unității de învățământ.

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Dolj a declanșat o anchetă și susține că eleva ar fi recurs la acest gest întrucât chiulea de la ore și nu a vrut să fie văzută de o profesoară. Diriginta spune însă că aceasta s-a certat cu o colegă din cauza unui băiat, potrivit adevarul.ro

Incidentul a avut loc în jurul orei 17.00, iar la fața locului a fost solicitat să intervină un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj.

A fost adusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Craiova o tânără care a sărit de la etaj. După investigațiile medicale s-a constatat că aceasta are o fractură fără deplasare la vertebrele trei și patru“, a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Craiova. 

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Dolj a deschis o anchetă în acest caz și susține că fata ar fi sărit de la etaj întrucât chiulea de o oră și nu voia să fie văzută de o profesoară.

Domnișoara avea instruire practică în altă parte decât în corpul acela de clădire. Am înțeles că ea chiulea de la ora de instruire practică. Nu știu din ce motiv se afla în acea clădire. Fata a văzut profesoara de serviciu pe culoar, care, probabil patrula pentru a trimite copiii în clase și ca să nu o vadă profesoara a sărit de la primul etaj pe iarbă. A fost chemată ambulanța și preluată la spital. Dat fiind faptul că domnișoara este destul de mare, i-am recomandat domnului director să ia legătura cu părinții și să o includă imediat într-un program de consiliere, cu consilierul școlar, cu psihologul. Să vedem dacă a conștientizat sau nu pericolul, să vedem și cu chiulul acesta ce se întâmplă“, a afirmat Lavinia Craioveanu, inspectorul școlar general al ISJ Dolj.

Diriginta elevei susține însă că fata a sărit de la etaj, în urma unui conflict cu o altă colegă.

S-a certat cu una dintre colege, s-au împins și s-au tras de păr, pare-se din cauza unui băiat. Am fost cu ea la spital și mi-a spus ca nu a fost împinsă, ci s-a aruncat singură“, a declarat Valentina Gorgan, diriginta elevei.

Polițiștii doljeni fac și ei o anchetă și au discutat cu mai mulți elevi ai Colegiului Național “Gheorghe Chițu”.

Din primele cercetări, tânăra a sărit voluntar pe geam. Se afla într-o clădire unde nu avea ore de curs și dorea să se ascundă de un profesor“, a declarat subcomisar Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Dolj.

Eleva va rămâne internată în spital în această noapte.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/o-eleva-a-ajuns-la-spital-dupa-ce-a-sarit-pe-geam-din-liceu-30577.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/o-eleva-a-ajuns-la-spital-dupa-ce-a-sarit-pe-geam-din-liceu-30577-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv